Poprzedni temat «» Następny temat
Rycerstwo
Autor Wiadomość
dudzi 
Posiada 1 dan

Wysłany: 2 Lipiec 2005   

no wlasnie nie bardzo mnie stac bp ja to wogle jestem w takiej sytuacji ze jestem w bractwie rycerskim a katana chcial bym sie zajac bo dla mnie ma o wiele wieksza klase niz europejski miecz a co mieczy hanwei to tez wcale nie wiem czy mnie na taka stac to wszystko co zarobie jesli wypali moja robota to bym musial wydac i jeszcze dolozyc:( ale w takim razie mam pytanie o boken czy te debowe lakierowane z owinieta rekojescia co sa w ofercie tej strony sa wytrzymale?? a jesli tak to do jakiego stobnia wytrzymale bo wiecie w bractwie tzn zalezy w ktorym to sie raczej walczy dosc na powaznie przynajmniej u nas tak jest i chcial bym wiedziec czy ten boken mi sie zlamie w na pierwszym treningu czy troche wytrzyma bo dla mnie 40zł to sporo kasy chociaz ostatnio sobie zamowilm kolka na nowa kolczuge:D

Ryuzoku
[Usunięty]

Cytat:
no wlasnie nie bardzo mnie stac bp ja to wogle jestem w takiej sytuacji ze jestem w bractwie rycerskim a katana chcial bym sie zajac bo dla mnie ma o wiele wieksza klase niz europejski miecz a co mieczy hanwei to tez wcale nie wiem czy mnie na taka stac to wszystko co zarobie jesli wypali moja robota to bym musial wydac i jeszcze dolozyc:(

jak chcesz dobry zarobek bedac w bractwie, to wystarczy reprezentowac poziom w walce, wtedy jedziesz na turniej gdzie o ile dadza ci taka mozliwosc i uznaja ze jestes dosyc silny zaowazysz ze kwitnie hazard lepiej niz w niejednym kasynie-tylko tutaj naprawde lepiej cos umiec bo mozesz miec sporo szram, ale wtedy tez odszkodowanie dostajesz^^"
a boken do bractwa?zaczynam sadzic ze tylko my cwiczylismy jedynie normalna bronia...bolesne i ciezkie na poczatku, ale po roku staje sie naprawde silnym i wytrzymalym w walce...

dudzi 
Posiada 1 dan

my tam poki co jestesmy zmuszeni do walki drewnem chociaz uwierz mi ze wcale tego nie lubimy ale narazie nie mamy zelaza ale po wakacjach to sie zmieni:D bedziemy juz tylko na zelazo walczyc heh juz sie doczekac nie moge

angelus88
[Usunięty]

Wszystko pięknie ale Panowie jak chcecie rozmawiać o rycerstwie to nie w temacie "jak wybrać katanę"

Odpowiedz do tematu