W media markt powinni mieć... w mniejszych supermarketach raczej nie (szukaj w większych), bo film ten nie przyjął się tak jak Ostatni Samuraj w polsce. Inna możliwość- internet. Ale jezeli tak jak reszta forumowiczów nienawidzisz mojej szkoły Battodo, to lepiej ściągnij z netu... bo na wydaniu DVD jest bonusowy fim o niej :)
jak masz stałe łacze to mozesz sciagnac tu masz link serwer strasznie wolny ale da sie przezyc ftp://202.114.106.11/incoming/Movie/06.06.05ˇ¶×ůÍ·ĘС·Zatoichi/03.05.04.Zatoichi.2003.LiMiTED.DVDRiP.XViD-HLS/hls-zatoichi.avi
ogladalem wczoraj ten film, sceny walk fajne i to chyba wszystko co fajne w tym filmie
_________________ Babylon must Fall!!!
Ryuzoku [Usunięty]
Wysłany: 24 Czerwiec 2005
nie no film akurat nie najgorszy, chociaż filmom Kurosawy napewno nei dorówna, tylko na treść ciężko tam spojrzeć, pewni dlatego że momentami przez humor w filmie i sceny komediowe zaitochi staje sie filmem o bardzo nikłej treści, mimo to ogląda sie fajnie...
Trenuję: sztuki walki
Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 381 Skąd: by tu wziąść kawuche
Wysłany: 24 Czerwiec 2005
No film pierwsza klasa ale wkiu.... mnie jednojak do jasnej chole.. ślepy może z taką precyzją wymiatać kataną i w dodatku jest masarzysto. Podobny film to ślepa furia
Co do filmu to nie jest za rewelacyjny ( chodzi mi o caloksztalt ). Walki i poslugiwanie sie katana sa pokazane dobrze ale faktycznie z ta slepota to przeginaja, film za dlugi przynajmniej o 30 min i duzo akcji niepotzrebnych. Watki komediowe dosc kiepskie.
No film pierwsza klasa ale wkiu.... mnie jednojak do jasnej chole.. ślepy może z taką precyzją wymiatać kataną i w dodatku jest masarzysto. Podobny film to ślepa furia
przecieżon nie był ślepy !! tylko udawał...co , nie oglądałeś do końca czy co ??
_________________ "Namida shita kaze wo atsumeteitaina.Nami no sagitsukatte kanata e kaketeku.Kaku kowaku natteru uchi ha tookutemo. Egai ta mirai e tsuzukiteru."