Na co sie nastawiliscie kupujac nun? na trening freestyle czu raczej z gory ze nauczycie sie nim walczyc i bedzie wam sluzyc do obrony? Co bylo bodzcem ktory sklonil was do zakupu i co sprawilo ze wogole zaczeliscie sie nun interesowac?
Ja w pierwszej kolejności rekreacyjnie dla przyjemnoście, ale czasem też inny użytek można zrobić (oby to nie było potrzebne...). Poza tym dla mnie to przyjemność i spacery do lasu itd.
Szczerze mówiąc to mnie na nun namówił kolega, ale kupując nastawiałem się głównie na freestyle. Ale bronią tą interesowałem się już dawno, bodajże od pierwszego filmu z Brucem lee jaki zobaczyłem.
_________________ Autor tego posta informuje, że bywa skrajnie nietolerancyjny i często miewa w poważaniu resztę świata.
Dziękujemy za uwagę.
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 15 Marzec 2005
freestyle ze względu na polskie prawo, no a poza tym każda nowa umiejętność to + a nie - , trzeba się rozwijać , poza tym ciekawość
combat i samoobrona..legnica to niebezpieczne miasto
no to życzę miłego używania w sytuacji zagrożenia wystarczy, że ktoś wspomni że użyłeś nielegalnej broni i masz problem. Chyba, że nie wspomni
..wierz mi ze nikt niewspomina bo wiele osob nawet niepotrafi nazwac nun a co dopiero miec pojecie o aspekcie prawnym..mialem jedna akcje i juz chcialem kolesiom najebac ale oni jak zobaczyli co mam to uciekli:) a co do odpoewiedzialnosci to od zawsze twoierdzilem i twierdzic bede "skutki mojej obrony bierze na siebie atakujacy"..3majcie sie i niebujcie sie zajebac przez lep nunem jak bedzie taka potrzeba
_________________ "Czyń drugiemu co Tobie niemiłe, zanim on uczyni to Tobie"..Nunchaku 4ever!!