Witam
Odnosnie technik znalazlem dwa calkiem niezle linki (dla calkowicie poczatkujacych bo wlasnie calkowicie poczatkujacy jestem)
tutaj trzeba poszukac w vol1i vol2
http://ejmas.com/tin/tinframe.htm
posiadam tez godzinny film nakrecony przez jakiegos amerykanskiego instruktora na ktorym krok po kroku facet omawia jak trzymiac bokken jak sie poruszac jak prawidlowo wykonywac ciecia oraz rozne techniki. Moge postawic np na noc ftp jak ktos chce. Fikl jest dla calkowicie poczatkujacych. Gdyby ktos mial cos podobnego w tym stylu dla poczatkujacych (np rozrysowane kata itp) to ja byl bym chetny:)
Pozdrawiam
Arlo
[ Dodano: Sro Mar 16, 2005 11:41 am ]
nikt nie ma zadnych pedeefow albo filmikow? eeee nie wierze:P. Podajcie z łaski swojej jakies linki albo wrzuccie gdzies na ftp jak macie
posiadam tez godzinny film nakrecony przez jakiegos amerykanskiego instruktora na ktorym krok po kroku facet omawia jak trzymiac bokken jak sie poruszac jak prawidlowo wykonywac ciecia oraz rozne techniki.
ogolnie to mam chyba z 5 giga trenazerow, a sciagalem emulem
a ten o ktorym mowisz wazy chyba z 900mb
sciagac to troche lipa, jest opcja ze jak bede we wspanialym humorq to jarne ci na dvd i wysle :P
Nie ma problemu ze ściągnięciem, nawet 5GB. Siedzę po prawie 10h na kompie z dobrym łączem... Więc jakbyś mógł to wystawić gdzieś na świat, to chętnie wziąłbym to z neta :)