Np. Budokan wydawnictwa Diamond - ale nie czytałem.
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 4 Styczeń 2006
ostatnio byłem w kilku(nastu) kioskach i nic nie ma a w saloniku prasowym ruchu bywa coś sporadycznie ale będę próbować dalej, numery archiwalne są w miarę tanie bo 10 i 13 zł kosztują więc myślę że coś sobie chyba wybiorę (mówię o budojo)
na chwile obecna to chyba tylko Budojo jeszcze wychodzi
Budokan to ostatni numer ukazal sie ponad rok (jesli nie dwa) temu
podobnie Tatami
zreszta lista pism ś.p. jest długa: wojownik, budo, karate, swiat karate, samuraj, kung-fu(karate kung-fu, combat ) bushi
w zasadzie mozna poszukac po alegro czasem ktos sprzedaje cale komplety, czasem trafi sie na jakiejs gieldzie w antykwariacie
warto poszukac
_________________ spieszmy kochać ministrów - tak szybko odchodzą
na chwile obecna to chyba tylko Budojo jeszcze wychodzi
Budokan to ostatni numer ukazal sie ponad rok (jesli nie dwa) temu
podobnie Tatami
zreszta lista pism ś.p. jest długa: wojownik, budo, karate, swiat karate, samuraj, kung-fu(karate kung-fu, combat ) bushi
w zasadzie mozna poszukac po alegro czasem ktos sprzedaje cale komplety, czasem trafi sie na jakiejs gieldzie w antykwariacie
warto poszukac
Budojo wychodzi tylko w teorii, ostatni numer wyszedł gdzieś w zeszłym roku.
Wystarczy zobaczyć co zawiera budojo i zastanowić się skąd brać tyle materiałów co dwa miesiące? Może powinni zrezygnować z jakości wydania a pomyśleć o potencjalnych czytalnikach. Myslę, że za 10 zł ta gazetka by się dobrze sprzedawała.
Wystarczy zobaczyć co zawiera budojo i zastanowić się skąd brać tyle materiałów co dwa miesiące? Może powinni zrezygnować z jakości wydania a pomyśleć o potencjalnych czytalnikach. Myslę, że za 10 zł ta gazetka by się dobrze sprzedawała.
Nie powiesz mi jednak, że 8 czy 10 miesięcy nie wystarczy na zebranie materiałów. Cóż może i by więcej chętnych było na pisanie artykułów w Budojo, gdyby nie to, że staje się ono coraz bardziej propagandowe (tja jedna wielka reklama dojo).
Cóż myślę, że bardziej problemem jest kasa, kasa i jeszcze raz kasa, chociaż to akurat mnie dziwi.
_________________ Hax
Ostatnio zmieniony przez 20 Czerwiec 2006, w całości zmieniany 1 raz
snake [Usunięty]
Wysłany: 28 Styczeń 2007
O Sw jest gazeta... Sztuki walki widziałem niedawano w kiosku ruchu. Nawet ciekawa.