pilem pikantny i jakos nie podszedl mi do gustu... taki keczup rozcienczony
_________________ The Way of Harmony of the Spirit
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 18 Marzec 2005
ten "stworzony dla kobiet, działa na mężczyzn" z fajnymi laceczkami w reklamie?? z warzywnych to piłem tylko pomidorowe (o ile to warzywo), ale spróbuję sobie. Ciekawe jakie soki wymyślą za rok. Zostaje już tylko sok z kurczaka, wołowiny i koperkowy
Mi też to całkowicie nie leży, dla mnie sok musi być owocowy a nie warzywny. Jak to napisał Angelus niedługo będą nam serwować soki o smaku mięsnym lub koperkowym
_________________ Autor tego posta informuje, że bywa skrajnie nietolerancyjny i często miewa w poważaniu resztę świata.
Dziękujemy za uwagę.
"Czuwajmy nad tym, by nie stać się klasztorami z czterema gwiazdkami... Niech zawsze będzie gdzieś przynajmniej jedna szyba wybita, którędy mogłaby wejść skarga... By nie zapomnieć o czasie, kiedy dokuczało nam zimno."
JA ze sklepów to nie trawie tych soków wole sam sobie zribić na sokowirówce.
Metoda jest pierwszorzędna i kiedyś przeze mnie praktykowana (pomarańcze, jabłka, marchewki...), ale bardzo prachochłonna i czasochłonna dlatego od dawna już nie mam na to chęci. Ale za to jakość jest nie do pobicia... :)