Poprzedni temat «» Następny temat
fryzura
Autor Wiadomość
wojownik 
Szefu

Trenuję: BOKKEN
Wysłany: 17 Marzec 2005   fryzura

czy nasza fruzyra ma wplywa na nasza sprawnosc fizyczna ? czy nie przeszkadza nam w treningach ? a moze to jaka mamy fryzure wplywa na losy naszej walki ?

co o tym myslicie ?

XFactor 
Posiada 4 dan

Trenuję: karate shotokan
Wysłany: 17 Marzec 2005   

No łysego to nie można szarpać za włosy, ale to taka drobna uwaga, nigdy nad tym głębiej nie myślałem. Osobiście to mam włosy średnio-krótkiej długości.

wojownik 
Szefu

Trenuję: BOKKEN

Cytat:
średnio-krótkiej długości.

troche to zakrecone pojecie :)

XFactor 
Posiada 4 dan

To są takie od pięciu do czterdziestu milimetrów (tak z grubsza, bo nie mierzyłem, z resztą mizdrzenie się przed lustrem nigdy mnie nie pociągało - zostawię je paniom (blond/rudym).
Ostatnio zmieniony przez XFactor 17 Maj 2005, w całości zmieniany 1 raz  

Gryfa 
Posiada 2 dan

Trenuję: Aikido
Wysłany: 17 Maj 2005   

Ja mam warkocz do pasa i szczerze czasem mi przeszkadza, np: przy przewrotach jak sobie go nadepne :P uuu to głowy nie da się podnieść :wink:

XFactor 
Posiada 4 dan

Gryfa napisał/a:
Ja mam warkocz do pasa i szczerze czasem mi przeszkadza, np: przy przewrotach jak sobie go nadepne :P uuu to głowy nie da się podnieść :wink:
To zapleć sobie dwa krótsze warkoczyki - wygląda najładniej i jakie praktyczne, w niczym Ci nie będzie przeszkadzać... :D

Xaero 
Posiada 4 dan

Trenuję: sztuki walki

Ja miałem długie włosy gdzieś poniżej ramion ale ściełem bo siatki nie chciało mi się zakładać a to przeszkadzało

Gryfa 
Posiada 2 dan

Trenuję: Aikido

Nie da się zapleść dwóch krótszych warkoczy (jestam ciekawa jak byś to chciał zrobić) one były by tylko cieńsze i jeszcze bardziej by przeszkadzały niż jeden :P

XFactor 
Posiada 4 dan

Gryfa napisał/a:
Nie da się zapleść dwóch krótszych warkoczy (jestam ciekawa jak byś to chciał zrobić) one były by tylko cieńsze i jeszcze bardziej by przeszkadzały niż jeden :P
U mnie na uczelni jest taka dziewczyna, która ma włosy do pasa i nosi dwa warkocze, oj jest się na co popatrzeć :mrgreen:

Shogun 
Posiada 2 dan

ja byłem swojego czasu łysy, pózniej zapusciłem włosy prawie do połowy pleców, rok temu ściełem i teraz mam 3-5cm
długie włosy napewno mogą utrudnić walke jeśli się ich odpowiednio nie zabezpieczy

gilotyna
[Usunięty]

Wysłany: 29 Maj 2005   

ja nosze wlosy troche za uszy fryzory ala samurai
schemat
;';;';'';''
;'';;';';';'';;
;;;'0 0 |';'
;'\ /;
-------
||||||

gdzie'''';;;';' to wlosy
-|/ /-zarysy twarzy
|||||-kimono :D

Xaero 
Posiada 4 dan

Wysłany: 31 Maj 2005   

No szkic pierwsza klasa :wink:

gilotyna
[Usunięty]

Wysłany: 2 Czerwiec 2005   

troche sie sprasowal bo inaczej piszesz a inaczej sie wyswietla to jakos tak:D

;';;';'';''
;'';;';';';'';;
;;;'0 0 |';'
;'\ /;
-------
|||||| mam nadzieje ze sie nie sprasuje

Sandayu Momochi 
Posiada 3 dan

Trenuję: Tenshin shoden
Wysłany: 7 Marzec 2006   

Cuż ja mam włosy krótkie ,z lewej strony mam warkoczyk<taki jak miał anakin :D > ale jakos ten "dzyndzelek" nie przeszkadza mi w walce.

MMarciNN
[Usunięty]

Wysłany: 7 Marzec 2006   

Od kilku lat wlosy mi rosły, a ja nie obcin±łem. No i długie byly prawie do pasa. Oto pare fotek:

Broda też rosła. 21 Stycznia, dokładnie minął rok od kiedy powiedizałem sobie "je*** mnie to.. nie gole się", ściągłem ją.. Osi±gnęła 9,3 cm.

Niedawno(dokładnie 12 stycznia) postawiłem sobie Irokeza. Fryzurka podobała się i była wręcz perfekcyjna. Jedyna wada to taka, że sam tego nie umiałęm postawić(zbyt delikatne włosy i zbyt żadkie). Tapirowanie, żelowanie, Lakierowanie, inne lakierowanie, suszenie i znów lakierowanie.. jak wyszło to Great.. posiedezieć tak parena&para;cie minut żeby się utrwaliło. Jak nie wysżło to wysztsko od nowa. Więc postanowiłem &para;ci±ć. My&para;lałem jeszcze nad zostawieniem takich nie postawionych, ale wygl±dałem okropnie.. Zagłoba jaki&para; ;)

No i teraz już jestem łysy, zgoliłem Irokeza bo naprawde był trudny do postawienia. oto pare fotek:

A teraz troche wyja&para;nienia. Nie jestem Punkiem, nie jestem Skinem.. nie jestem Metalem ani innym pajacem. Jak to zwykłem mawiać.. Jestem i byłem Niczym. Pogl±dy także mam indywidualne i raczej nie moge sie zaszufladkować do czegokolwiek. Ubieram się różnie i różnie jestem postrzegany, jedni mówi± metal, jedni Punk, inni brudas, jeszcze inni Naziol.. A ja nie uważam że ubiór &para;wiadczy o pogl±dach.. ideologie wyrażaj± według mnie czyny. Ubieram się bo po prostu lubie jeden tydzień łazić w szmatach, skórzanej kurtce, spodniach i butach brudnych od błota... Ale też czasami zmieniam diametralnie styl ubioru. Jedyn± rzecz jak± o sobie moge powiedzieć to żę jestem Patriot±... a może przynajmniej chciałbym być.

PS. Broda odrasta ;) od 21 stycznia się nie gole.. Włosy też już mają spora długosc. Rosną o wiel szybciej niż się spodziewałem.

Odpowiedz do tematu