Liczba danów jest wprost proporcjonalna do liczby postów. Im więcej postów tym starszy dan. Natomiast strażnik znaczy "moderator". Strażnicy wchodzą w skład Gwardii Wojownika (kliknij mnie).
I proszę Cię, staraj się umieszczać posty w odpowienich działach.
a moze zamist tych danow zrobimy cos takiego ze kazdy po zarejestrowaniu sie bedzie uzytkownikiem a pozniej jak przekroczy np 25 postow to zostanie wojownikiem ?
jak wam sie to podoba ?
i zadnych wiecej rankingow
Trenuję: sztuki walki
Wiek: 32 Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 381 Skąd: by tu wziąść kawuche
Wysłany: 1 Czerwiec 2005
jak dla mnie może zostać tak jak jest
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 1 Czerwiec 2005
a może new user, reszta zostaje , a ci co mają najwięcej to może "Ronin" fajnie brzmi :) a Strażnicy są spoko, ale myślę że teraz jest dobrze to po co modyfikować.
NIe macie takiego wrażenia, że rangi powodują nabijanie sobie punktów?? Czy są potrzebne , nielicząc strażników i szefa .
Pożytku dużego nie ma, ale jakie uatrakcyjnienie forum
Tylko, moim zdaniem, rangi powinny iść od 9,8,7, ..., 1 kyu do 1,2,3... dan. Ewentualnie od duanów, gdy bieżemy pod uwagę wushu
Ryuzoku [Usunięty]
Wysłany: 2 Wrzesień 2005
Cytat:
Tylko, moim zdaniem, rangi powinny iść od 9,8,7, ..., 1 kyu do 1,2,3... dan. Ewentualnie od duanów, gdy bieżemy pod uwagę wushu Mruga okiem
tu sie zgodze, bardzije klimatyczne i lepiej wygladajace...
a cyz powoduja nabijanie postow?hmm...w sumie ja staralem sie przez to na samym poczatku posty nabijac, ale po tygodnniu mi sie odechcialo, a chyba i tak wychodzily w miare sensowne, bo bardzo beznadziejne posty powinno sie poprostu kasowac bez ostrzezenia, spamerstwo i trollostwo powinno byc jak najbardziej tepione!
angelus88 [Usunięty]
Wysłany: 2 Wrzesień 2005
Ryuzoku napisał/a:
bardzo beznadziejne posty powinno sie poprostu kasowac bez ostrzezenia, spamerstwo i trollostwo powinno byc jak najbardziej tepione!