Trenuję: sport walki
Wysłany: 5 Luty 2011
szwagier napisał/a:
a kogo uważacie za najlepszego boksera wszechczasów?? , możeci podawać nazwiska żyjących bokserów jak i tych już zmarłaych.
[ Dodano: Wto Kwi 19, 2005 7:51 am ]
jakby ktoś chciał śsobie obejrzec to tu jest walka Tysona z Holyfieldem i pod koniec słynny moment z odgryzieniem ucha (film zajmuje około 200 mb ale z ftp szybko leci)
na moim blogu możecie znaleźć bokserów wszechczasów
Ostatnio zmieniony przez wojownik 10 Grudzień 2014, w całości zmieniany 1 raz
Ja napiszę jeszcze więcej- ni etyle w każdej walce ile w każdym SW pozytywne nastawienie,pewność siebie,odwaga i psychika jest bardzo istotna. Sił fizyczna i technika to jedno,natomiast drugie to siła ducha oraz umysłu.
Psychika to podstawa. Poza tym boks też uczy wiele pozytywnych zachowań i opanowania w życiu codziennym. Też trenowałem u pana Skrzecza w Akademii Walki i na pewno wiele wyniosłem z tych treningów, więc ja osobiście do boksu nic nie mam - wprost przeciwnie dobry sport. Oczywiście pod warunkiem, że trafi się na dobrego trenera.