szukajac na google znajdziesz troche informacji np http://www.angelfire.com/ ze zdjecia widac ze to kawal miecza. Poslugiwanie sie nim na pewno jest trudna sprawa.
Ujme to inaczej jak robisz bokken to rekojesc ma 28 cm (cos okolo) wyobraz sobie teraz ze robisz ta rekojesc rowna dlugosci ostrza. i to jest cala tajemnica
[ Dodano: Pon Kwi 18, 2005 12:30 pm ]
P.s Jak podobaly ci sie bokkeny z tej strony
Ujme to inaczej jak robisz bokken to rekojesc ma 28 cm (cos okolo) wyobraz sobie teraz ze robisz ta rekojesc rowna dlugosci ostrza. i to jest cala tajemnica
P.s Jak podobaly ci sie bokkeny z tej strony
No wyobrazam to sobie ale czy na pewno Ci to potzrebne ? bo to bedzie ok 160 cm dlugosci wedlug mojego bokkena chyba ze zrobimy na 180 :)
ja nie patrze na sprzet pod takim katem aby mi sie podobal :) czasem przegladam kilka stron ale po to by zobaczyc czy cos nie skopiowali odemnie
Nie narazie mi potrzebne nie jest poprostu pytam sie czy takie rzeczy tez umialbys zrobic (to bylo tylko tak na marginesie ) a jesli chodzi o wyglad bokkenow to co w tym zlego ze sa ladne :)